StreetArTura beats W\ Audio InFunktion & Zlijay – 01.10. @21h

Audio InFunktion
Legendarni Gang of Four (UK), K+Lab (NZ), Quincy Jointz (GER), Dubioza Kolektiv ili Frenkie samo su neki od izvođača čije je materijale remiksirao. Nastupio je na Sonar Festivalu, Berlin Film Festivalu, Terraneo Festivalu, Southern Soul Festivalu, Sarajevo Jazz Festivalu, mnogim europskim i australskim klubovima gdje je pozornicu dijelio s kolegama kao što su Flying Lotus, DJ Vadim, LTJ Bukem, Phace, Funkanomics, Aloe Blacc, Manu Chao i mnogi drugi. Osim toga, može se pohvaliti i sudjelovanjem u Red Bull Music Academy izdanju iz 2006. godine održanom u Melbourneu i Berlinale Talent Campusu, u Berlinu 2008.

Zlijay
Sa više od dvanaest godina iskustva u profesionalnom bavljenju muzikom u ulogama DJ-a, radijskog promotera i producenta, te cijelim životom posvećenim zvuku i potrazi za boljim i drugačijim, nije pretjerano reći da je Zlijay jedan od DJ-jeva regiona čije ime je postalo ‘brand’ koji označava dobar zvuk i još bolju zabavu.
Iza sebe ima nebrojeno mnogo nastupa, a vrijedi izdvojiti nastupe sa Killa Kellom u Ženevi, Vodocoderom i Billainom u Istanbulu, El Karinhom u Beogradu u sklopu manifestacije “Dani Sarajeva”, spektakularne zabave koje su Zlijay i prijatelji organizirali u sarajevskom Domu mladih okupljeni pod imenom 4Jays (Billain, Audio InFunktion, El Karinho i Zlijay), te nastupe, radionice i jam session-e u SAD-u i Finskoj u skopu Next Level programa.

Written by admin