RAINMAKER / Iron Maiden Tribute – 10.03. @21h

RAINMAKER Real Iron Maiden tribute bend iz Beograda, dolazi prvi put u Mostar. Koncert u Mostaru je poslednji u nizu koncerata mini turneje – Tuzla ł Sarajevo ł Mostar.

Bend je formiran oko velike ljubavi prema muzici Iron Maiden-a i inspirisan britanskim Heavy metalom pre 8 godina počinje sa radom. Svojim setlistom, skoncentrisan je oko aktuelne turneje britanskih velikana, i prvim gostovanjem u Mostaru u OKC Abrašević Maiden fanove obradovaće sa nekim od hitova sa poslednje turneje Iron Maiden-a.

RAINMAKER je bend, koji se trudi, kako svirkom, tako i celokupnim nastupom da svoj koncert učini nezaboravnim svima onima koji budu deo MAIDEN porodice to veče. Bina je fenomenalna, što obećava i više nego odličan koncert. OKC Abrašević tradicionalno koncertna “dvorana” doprineće autentičnijem nastupu benda. Nadamo vam se u što većem broju. Biće puno tvrdog zvuka, “real live” doživljaja, pucaćemo konfete, pevaćemo zajedno, biće puno piva… i naravno Scream for meeeeeeeeeeeeeee…

Mostar je poslednji koncert na turneji i bend će dati sve od sebe
da koncert bude noć za pamćenje za sve. Sobzirom da smo prvi put u Mostaru, za RAINMAKER to je motiv više da 10.mart bude dan o kojem će se dugo pričati i biti povod za dogovor za neka buduća druženja u Mostaru. O publici u ovom gradu i njihovom gostoprimstvu čuli smo sve najbolje, stoga dolazimo opremljeni sa puno pozitivne i “heavy metal” energije.

Do tada budite nam zdravo.
Up the Irons…
Up the Rain…

Written by admin