Promocija albuma “Stranac” / TALE QUALE – 26.01. @20h

Bend koji je nastao u jeku mostarskog proljeća godine 2015., takav kakav jeste, uvijek je bivao drugačiji. Bilo da se radi o tekstovima koji pronalaze svaku ljudsku dušu ili o lepršavim melodijama kroz koje prodire neobičan ritam. Tale Quale su Azra Aksoj, Andrea Perić i Mirza Alendar. Različiti karakteri su se susreli u simbiozi i izrasli u složnu grupu koja je na svom kratkom putu uspjela stvoriti skup autorskih pjesama koje su ukomponirali u album pod nazivom “Stranac”. Na tom putu veliku pomoć je pružio Atilla Aksoj, kao producent, muzičar, prava umjetnička duša i osoba koja je hrabrila cijelo stvaralaštvo. Također, članovi benda se zahvaljuju svojim porodicama i prijateljima na bezuslovnoj podršci.

Nakon uloženog truda, napornog rada i odricanja, 26. u mjesecu siječnju (ili januaru), u Omladinskom kulturnom centru Abraševiću, Tale Quale će, uz pomoć prijatelja na pozornici, prezentirati publici autorske pjesme s albuma. Zakuska je u 20h, a koncert počinje u 21h. Na koncertu će se moći nabaviti CD-ovi po cijeni od 5 KM, a ulaz je besplatan!

U sklopu promocije albuma, bend će predstaviti spot i pjesmu Hvala ti za ljubav. Pjesma je nastala kao rezultat implementacije projekta Prevencija rodno zasnovanog nasilja u adolescentskim vezama “Thank you For Your Love”.

27.1. bend će nastaviti s promocijom u noćnom klubu Duradžiku, a 28.1. u Evergreenu, u Čitluku.

Pridružite nam se da zajedno promoviramo album, nakon kojega se nitko neće osjećati kao stranac!

Written by admin