One Man show Omera Hodžića / Normala – 26.12. @20h30

Show o najnenormalnijim stvarima današnjice

Omer Hodžić je prvi profesionalni BiH Stand Up komičar. Stand Up komedijom se bavi tri godine. Ima više od tri stotine nastupa širom balkana. Nasmijavao je ljude u Mostaru, Sarajevu, Banja Luci, Tuzli, Zagrebu, Split, Ljubljani, Subotici… Imao je i par izleta u Evropu, gdje je nasmijao građane Budimpešte i Ciriha. Od ove jeseni, on je autor i voditelj prve političko društvene tv emisije Monty Dayton show zajedno sa svojim kolegom Igorom Drljom.

U subotu 26-og decembra svi posjetitelji OKC Abraševića imat će priliku svjedoćiti kulminaciji dosadašnjeg rada ovog Stand Up komičara. Posjetioci mogu očekivati sat i pol smijeha, šoka, straha od novog i nepoznatog . Sve u svemu očekuje ih show u pravom smislu te riječi. Omer će između ostalog pričati o apsurdnosti grada na Neretvi, uticaju komšinice na moralne norme društva, te će probati objasniti kako razlikovati hipstera od vehabije.

Ovo neće biti klasičan show Stand Up komedije zbog toga što posjetioci neće samo njemo sjediti i promatrati. Ovaj Stand Up komičar uživa u komunikaciji s publikom te će barem 20 minuta nastupa posvetiti razgovoru s publikom i kreiranju šala iz razgovora s njima, ili šala na temu koju mu publika zada. Ovo je dokaz da čak i ako ste gledali sve njegove nastupe do sada, imat ćete priliku vidjeti nešto potpuno novo i nikad viđeno. Također, Omer će na svom prvom one man show-u ugostiti svoje prijatelje iz raznih svera umjetosti. Tako da vas očekuju i gosti iznenađenja.

Show će početi u 20:30. Ulaz je 5km. Ako dođete sa indexom 3km. Ipak, ako ste dovoljno hrabri da sjednete u prvi red ulaz je potpuno besplatan.

Written by admin