MIA DIMŠIĆ – 25.02. @20h

Mia je trenutno najpopularnija kantautorica u Hrvatskoj kao i najveća muzička senzacija posljednjih godina u ovoj zemlji.

U vrlo kratkom vremenu, Mia je svojim glasom, izvedbom, pojavom kao i svojim pjesmama osvojila ,prvo srca fanova, pa za tim vrhove svih top lista , naslovnice brojnih časopisa te televizijskih gostovanja.

Za njene koncerte uvijek se traži karta više, a tome najbolje svjedoče velike gužve i redovi za fotografiranje s Mijom koji redovno nastaju nakon svakog njezinog nastupa.
Mia je i dobitnica brojnih strukovnih glazbenih nagrada. Uz glazbenu nagradu »Porin«, nagradu za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, priznanje »Zlatna ploča« za najprodavaniji album u Hrvatskoj, Mia je i pobjednica 57. Splitskog festivala s pjesmom »Sunce, oblak, vjetar« i dobitnica nagrade »Zlatni val« za »Život nije siv«, najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala.

Izuzetno uspješnu 2017. godinu Mia je završila svojim samostalnim koncertom u rasprodanoj velikoj koncertnoj dvorani »Vatroslav Lisinski«.

Ulaz je otvoren od 20.00

Karte u pretprodaji na www.kupikartu.ba i njihovoj prodajnoj mreži na zemljici !
CIJENE !!!

Do 12.februara cijena ulaznice je 10 maraka.
Od 12..februara cijena ulaznice je 15 maraka.
na dan koncerta 25.februara cijena je 20 maraka.

Written by admin