CONSECRATION – 11.12. @21h

Jedan od najboljih live bendova na našim prostorima, grupa Consecration predstavit će mostarskoj publici svoj novi, peti po redu studijski album “Grob”, u OKC Abraševiću, u petak 11.12.2015.

Od pet studijskih albuma koja su objavili za 14 godina rada, Consecration će u OKC Abraševiću promovisati “Grob” kao završni dio životne trilogije koju čine “Cimet“ (Geenger Records, 2013), “Univerzum zna“ (Geenger Records, 2013) i “Grob” (Geenger Records, 2015), uz neizostavne hitove sa prva dva izdanja (“aux”, “.avi” ) zahvaljujući kojima su i stekli zavidnu bazu fanova širom Evrope.

“Univerzum zna” i “Grob” su albumi koji se širom regiona definišu kao “nešto najuzbudljivije što možete čuti sa domaćih prostora iz domena čvršćih žanrova”. Četvrtim i petim albumom na kojima su radili sa čuvenim Aaronom Harrisom (ISIS) i Jamesom Plotkinom koji potpisuju miks i mastering, samo su potvrdili svoj kvalitet koji se nadaleko pročuo, pa su tako prošle godine nastupali u Zagrebu kao gosti legendarnog sludge / doom benda Neurosis.

Ove godine su rasprodali klub CK13 u Novom Sadu, otvorili glavnu binu Arsenal festa u Kragujevcu, nastupali na Metal Days festivalu u Tolminu, u Sloveniji i nedavnim nastupom na Rock Village festivalu u Banatskom Sokolcu ostavili najsnažniji utisak.
Vrhunska energična svirka ovog kultnog beogradskog benda je zagarantovana.

Cijena ulaznice je 6 KM.

Nakon koncerta druženje se nastavlja u night baru “Duradžik”, u Starom gradu.

Written by admin