Heavy and Rock Night: DRAŽEN VEGA, MUSTANG & ULTIMATUM – 03.06. @21h

U subotu u OKC Abrašević nas čeka Heavy and Rock Night! Nastupaju: Dražen Vega, Mustang i Ultimatum

Upad: 5KM

DRAŽEN VEGA je novi bend Dražena Markotića, dugogodišnjeg frontmena splitske heavy metal skupine Vega.
Ideje za novi, nešto drukčiji materijal nastajale su godinama da bi se 2009. godine napokon počelo snimati i u studiju. Sve su pjesme snimljene u splitskom studiju „Spalaton“ i na hrvatskom i engleskom jeziku.

MUSTANG je hard rock bend osnovan u Mostaru krajem 2013. Bend je, zajedno sa Zosterom, svirao na dočeku 2014. godine u Mostaru. Iste godine snimaju prve demo snimke, koje su odlično primljene, kako među rock publikom, tako i muzičkim krugovima. U jesen 2015. kreću u studio, i snimaju album nazvan “On with the Fight”. Album sadrži 11 pjesama i sve pjesme napisane su na engleskom jeziku, a izdala ga je renomirana diskografska kuća “One Records”. Među značajnijim nastupima izdvajaju se Mostar Summer Fest 2014., F.A.R.S.A. Fest 2014., ST-@rt Fest 2015., Mostar Rock Night 2016, Inkubator Fest 2016., a bend je nastupao i kao predgrupa renomiranim bendovima kao što su Divlje Jagode, Osvajači i sl. Da je bend na dobrom putu, potvrđuju i sve češći pozivi u tv emisije od strane raznih tv kuća, kao i radio stanica, kao i baza njihovih fanova, koja iz dana u dan postaje sve veća. U tijeku je rad na drugom albumu, čime se pokazuje da misle ozbiljno i da ne misle stati.

Na koncertu u OKC Abraševiću bend će predstaviti novu postavu: Marin Bevanda (gitara), Boris Boras (bas), Josip Perić (bubnjevi) i Marija Bukovac (vokal), koja je privremena pjevačica benda.

ULTIMATUM je bend koji slavi 15 godina postojanja. Stvoren na neunistivom hard n heavy rocku iz 80-tih!!!
Volimo reć za sebe da čvrsto hodamo putem svojih idola Osmog putnika, Divljih jagoda.
Iza sebe imamo dva studijska albuma, bezbroj koncerata, od kojih smo neke dijelili i s mnogim dobrim i vrhunskim bendovima.
Cilj nam je svirat i stvarat kvalitetne pisme, koje želimo i nakon dugo godina svirat i slušat s istim guštom.

Written by admin